We Support

 

          hlinikovy-stozar-3-new_copy.jpg                  zkkkraljevo.png                 ok_gimnazijalac.jpg                     rk_sloga0.jpg             sloga_znak_002.jpg               rkmetalac.png                   

  

 

  • 05.06.2017. - Koncert u Ambasadi Češke Republike u Beogradu

Firma RC Reinvest RSB je učestvovala i sponzorisala organizaciju koncerta čuvenog češkog muzičkog ansambla Kvartet Epoha koji je nastupio u svečanoj sali Ambasade Češke Republike u Beogradu. Pozivu se odazvalo dosta zvanica koji su došli da čuju neka od najpoznatijih dela 20.veka. Posebnu čast nam je učinio dolazak prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića sa suprugom. Nakon veoma zanimljivog muzičkog programa, slušaoci su imali priliku da razmene utiske uz neformalan koktel i posluženje. Slike sa ovog događaja možete pogledati u galeriji ispod.

 

 

  •  Rc Reinvest je u toku 2016. godine u nekoliko akcija podržao lokalne sportske klubove iz Kraljeva, finansirajući ih u iznosu od 1 250 000 dinara. 

 

 

  • IPA (Međunarodna Policijka Asocijacija)  

– Časopis „Peter needs help“ : 

U ovoj publikaciji Međunarodna policijska asocijacija reaguje na sve veći broj zločina nad decom. Na osnovu dečije nesposobnost da se prepozna opasnost, oni pokazuju kako se reaguje u određenim situacija,a, i koji je način da se pomogne deci u opasnosti. Petru je potrebna pomoć! ohrabrujemo decu da razumeju priče, kako bi lakše  uvideli opasnost. Cilj ovoga je naučiti decu, kako da reaguju u  različitim situacijama, i kako i kome mogu da se obrate za pomoć. Publikacija sadrži priče o jednom dečaku, Petru, sa mnogo slika,  znakova, brojeva telefona, itd.

 

 

  • Veslački klub Spartak, Boletice N.L. 

 

Od aprila 2015 godine Reinvest Group-a je postala oficialni sponzor kluba, kome su se pridružili veslaći iz  Smichov Velsačkog Kluba. RC Reinvest je kupila dva nova vesla i novi motor Honda sa 5 snaga. 

 

  • SK HAMR  

Reinvest Group je postela znavični sponzor Hamr udruženja, koje ima sportske objekte i svoj veslački kluc SK Hamer. Između ostalog Reinvest je kupio novu tendu sa opremom, koja obezbeđuje odličnu i veoma lepu pozadinu za trkače. 

 

  • Energypedia, Hotel Intercontinental, Bukurešt, 9-10 Oktobar 2012. 
  • Charity Golf Tour, Blue Hippo, Austerlitz Golf Resort 2008, Slavkov
RC-Reinvest > Reinvest Group > Sponzorstvo