Naše iskustvo

 

Riteil, konsultacije & Upravljanje projektima

Mi za Vas gradimo, iznajmljujemo I pomažemo Vam prilikom odabira pravog mesta za Vaše poslovanje. Radimo studiju izvodljivosti, demografske i geografske analize, koje će Vam pomoći da  donesete  pravu I sigurnu  odluku  za vaš posao .

Nudimo Vam profesionalne usluge vezane za strateške ciljeve, organizaciju. Planiranje I organizovanje je samo mali deo onoga što možemo ponuditi našim Klijentim, kako bi doneli pravu odluku u svom poslovanju. 

Našim klijentima pružamo sledeće usluge:

Odabir odgovarajuće lokacije

Pomoć u rešavanju pravnih pitanja  

Pregovore I kupovinu željene lokacije

Dobijanje svih neophodnih dozvola

Rušenje postojećih objekata

Infrastrukturna rešenja

Izgradnja I nadzor  

 

Poslovni objekti

Mi za Vas gradimo, iznajmljujemo, pomažemo Vam da izabrete pravo radno okruženje, koje će Vas predstaviti u poslovnom svetu na onaj najbolji mogući način.  Uzimamo u obzir svaki detalj I potrebe naših klijenata prilikom izgradnje poslovnih objekata. Planiranje, organizacija I dobijanje svih neophodnih dozvola je samo mali deo koji Vam može pomoći prilikom donošenja prave odluke. Podržavamo naše Klijente u njihovim idejama, stvaramo za njih poslovni prostor koji im je potreban, kako bi uspešno upravljali u svim sferama svog poslovanja.  

Našim klijentima pružamo sledeće usluge:

Ispitujemo i pronalazimo lokacije  

Radimo geografsku I demografsku analizu

Pregovaramo o cenama lokacija  

Izradjujemo tehničku dokumentaciju

Pružamo nadzor nad izvodjenjem radova  

Pružamo održavanje

Upravljamo vlasništvom

Facility management

Izradjumeo konceptualna rešenja I projekte

Pružamo rešenja u vezi sa uštedom energije I povećanjem efikasnosti  

Rušimo postojeće objekte  

KGH, elektro instalacije I telekomunikacije

 Pronalaženje zemljišta

Naš tim stručnjaka pruža topografske usluge u sledećim oblastima:  prikupljanje GIS podataka na terenu, upis gradjevinskog zemljišta u katastar nepokretnosti, izrada arhitektonskih projekata.

Pored prikupljanja podataka o zemljištu, naši inženjeri koriste najnovije I najpreciznije tehnike za istraživanje I obradu podataka, takođe se koriste CAD I GIS. 

Ova vrsta usluga je trenutno najzastupljenija na Rumunskom tržištu.

 

Energetski izvori 

U oblasti energetike, koristimo naše međunarodno znanje i našu lokalnu ekspertizu kako bi našim Klijentima pružili najbolje usluge. Naš tim stručnjaka pokriva transformatorske podstanice , dalekovode i GIS projekte. Kontinuirano prikupljamo topografske podatke na terenu I u zemljišnim knjigama smo registrovali više od 5000 energetskih izvora.

Ova vrsta usluga je trenutno najzastupljenija na Rumunskom tržištu. 

 

Zelena energija. Obnovljivi izvori energije & razvoj i obnovljiva održavanje

Mnogi naši klijenti su zainteresovani za alternativu energiju I za njih smo izradili projekte fotonaponskih parkova. Imamo tim koji pruža podrška u vezi tehničkih  pitanja, organizacije I pripreme temelja, radi dalje obrade.

 

Našim Klijentima pružamo:

Pronalaženje I kupovinu lokacije

• Studiju izvodljivosti

Pripremamo lokaciju

Izradjujemo tehničke projekte

• Obezbedjujemo sve neophodne dozvole

• Povezujemo fotonaponske parkove do elektrana  

Pružamo podršku u izgradnji fotonaponskih parkova

• Održavanje

 

Upravljanje imovinom preduzeća & Revizija

Aktivno radimo na više od 120 preduzeća, kao bi smo razjasnili imovinsko stanje, sporvodimo nezavisne revizije, pronalazimo potencijalne kupce, pregovaramo sa kupcima, organizujemo javne aukcije/ tendere, rešavano sva pravna pitanja.

Faza revizije imovine može ozbiljno uticati na poslovne ponude,  zato potpuna i relevantna analiza sa dobro obučenim timom  stručnjaka u ovoj oblasti je od velikie važnosti . Svaka imovina će biti analizirana I biće ponuđeno optimalno rešenje. Naš iskusan tim za planiranje podržava naše klijente kroz sve faze razvoja projketa.

 Facility management 

Odgovornosti vlasnika objekata I zakupaca su svakim danom sve veća I veća. Zato je bitno obezbediti odgovarajuću uslugu za svaki objekat I na taj način ispuniti standarde bezbednosti I zdravlja na radu. Sva oprema I instalacije su servisirane I održavane u skladu sa tim. 

 

Naše usluge obuhvataju:

• Planirano I reaktivno održavanje

• Upravljaje projektima

• Obezbeđenje

• Čišćenje I zimski servis

• Zaštita od požara

• Snabdevanje energijom

RC-Reinvest > O nama > Naše iskustvo
Loading...

O nama

  • Naše iskustvo
Loading...

O nama

  • Naše iskustvo